Кафедра «Технології хлібопродуктів і кондитерських виробів» є однією з провідних кафедр університету, що здійснює підготовку фахівців за освітнім ступенем «Бакалавр», «Магістр» та доктор філософії зі спеціальності 181 «Харчові технології». Наша кафедра розглядається як центр освіти та досліджень для тих, хто бажає стати висококваліфікованим фахівцем у галузях харчової, зернопереробної, а також хлібопекарської, кондитерської, макаронної та харчоконцентратної промисловості.
Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
Новини кафедри
Закордонне стажування здобувачів ДБТУ
У Державному біотехнологічному університеті для здобувачів активно функціонують ознайомчі та виробничі практики за кордоном. Зокрема,…
Викладачі факультету переробних і харчових виробництв відвідали традиційні Ярмарки вакансій у Харківському фаховому коледжі харчової промисловості ДБТУ
5 грудня відбулася зустріч із здобувачами коледжу, які навчаються на ОПП «Зберігання, консервування та переробка…
Гостьова лекція від фахівців SMK Group – найбільшого м’ясопереробного холдингу в Україні
На засадах співпраці кафедри технології м’яса ДБТУ та провідних підприємств харчової галузі 30 грудня 2023…
Робоча зустріч керівництва ДБТУ із КЗ «Харківська обласна МАН»
6 грудня відбулась зустріч в.о. ректора Андрія Кудряшова з директором КЗ «Харківська обласна Мала академія…
Вітаємо з успішним проходження акредитації освітньо-наукової програми «Харчові технології» третього рівня вищої освіти
21 листопада 2023 року відбулось засідання Національного агентства із забезпеченням якості освіти, на якому було…