Склад науково-технічної радиПлани роботи НТР та звіти про виконання
Склад науково-технічної ради
- Головко Т.М., д.т.н., проф., проф. кафедри технології м’яса, голова НТР
- Онищенко В.М., д.т.н., доц., проф. кафедри технології м’яса, заступник голови НТР
- Олійник С.Г., к.т.н., проф., проф. кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів, секретар НТР
Члени НТР:
- Янчева М.О., д.т.н., проф., проф. кафедри технології м’яса, декан факультету переробних і харчових виробництв;
- Гавриш Т.В., к.т.н., доц., зав. кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
- Гринченко Н.Г., д.т.н., доц., зав. кафедри технології м’яса
- Гринченко О.О., д.т.н., проф., зав. кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії
- Євлаш В.В., д.т.н., проф., зав. кафедри хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування
- Омельченко С.Б., к.т.н., доц., доц. кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії
- Погарська В.В., д.т.н., проф., зав. кафедри харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р.Ю. Павлюк
- Самохвалова О.В., к.т.н., проф., проф. кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
- Фощан А.Л., д.т.н., доц., проф. кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії