Науково-технічна рада

факультету переробних і харчових виробництв
Склад науково-технічної радиПлани роботи НТР та звіти про виконання
Склад науково-технічної ради
  • Головко Т.М., д.т.н., проф., проф. кафедри технології м’яса, голова НТР
  • Онищенко В.М., д.т.н., доц., проф. кафедри технології м’яса, заступник голови НТР
  • Олійник С.Г., к.т.н., проф., проф. кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів, секретар НТР

Члени НТР:

  • Янчева М.О., д.т.н., проф., проф. кафедри технології м’яса, декан факультету переробних і харчових виробництв;
  • Гавриш Т.В., к.т.н., доц., зав. кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
  • Гринченко Н.Г., д.т.н., доц., зав. кафедри технології м’яса
  • Гринченко О.О., д.т.н., проф., зав. кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії
  • Євлаш В.В., д.т.н.,  проф., зав. кафедри хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування
  • Омельченко С.Б., к.т.н., доц., доц. кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії
  • Погарська В.В., д.т.н., проф., зав. кафедри харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р.Ю. Павлюк
  • Самохвалова О.В., к.т.н., проф., проф. кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
  • Фощан А.Л., д.т.н., доц., проф. кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії