Факультет переробних і харчових виробництв

Освіта зі смаком успіху!

Факультет здійснює підготовку фахівців за спеціальністю 181 «Харчові технології» за ступенями вищої освіти бакалавр, магістр та доктор філософії.
Факультет має 55 річний досвід підготовки фахівців для підприємств харчової промисловості, ресторанної індустрії та плідно співпрацює з роботодавцями і бізнесом.
Наша мета – надання високоякісних освітніх послуг за умови інтеграції освіти, науки та виробництва та підготовка фахівців, конкурентоспроможних на вітчизняному і міжнародному ринку праці.
З нами ти отримаєш актуальні освітні компоненти, знання, які працюють, індивідуальну освітню траєкторію, розвиток твоїх здібностей, можливість зробити внесок в харчову науку, впевненість у затребуваності на ринку праці.
Наші випускники мають всі необхідні компетентності для професійного розвитку у сфері виробництва нових та удосконалення існуючих технологій харчових продуктів, управління їх якістю і безпечністю, здатності вирішення комплексних практичних завдань у виробничих умовах, здійснення дослідницько-інноваційної та науково-педагогічної діяльності.



Скринька довіри факультету переробних і харчових виробництв ДБТУ



Репозитарій ДБТУ

Контакти факультету

Янчева Марина Олександрівна Декан факультету переробних і харчових виробництв

Янчева Марина Олександрівна

доктор технічних наук, професор

ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

Новини факультету

Другий день Міжнародного науково-практичного форуму «Продовольчі системи України: повоєнне відновлення та забезпечення сталого розвитку»

16 травня на базі Державного біотехнологічного університету продовжив роботу Міжнародний науково-практичний форум «Продовольчі системи України:…

Міжнародний науково-практичний форум «Продовольчі системи України: повоєнне відновлення та забезпечення сталого розвитку»

15 травня на базі Державного біотехнологічного університету розпочав роботу Міжнародний науково-практичний форум «Продовольчі системи України:…

Обговоренная освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»

22 квітня 2024 року відбулося обговоренная освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»…

Обговорення освітньо-професійної програми «Технології харчових виробництв»

25 квітня 2024 року відбулося засідання групи удосконалення ОПП «Технології харчових виробництв» спеціальності 181 «Харчові технології»…