Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва

Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”

 

 

Новини кафедри

Диктант єдності: викладачі та студенти факультету біотехнологій ДБТУ відзначили День української писемності та мови

Сьогодні викладачі та студенти факультету біотехнологій ДБТУ долучилися до написання Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності, присвяченого…

Фокус на науку: гарант ОНП 204 професор Прудніков В.Г. та аспіранти 1 року навчання — у спільному обговоренні цілей та завдань

19 травня 2025 року відбулася зустріч гаранта освітньо-наукової програми спеціальності 204 «Технологія виробництва та переробки…