Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”
Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”

11 листопада на факультеті біотехнологій ДБТУ відбулась перша Всеукраїнська наукова конференція здобувачів вищої освіти і…

Шановна Таїсія Миколаївна! Від імені професорсько-викладацького складу факультету біотехнологійщиро вітаємо Вас із прекрасним ювілеєм –…
Доценти кафедри технологій та селекції в тваринництві прийняли активну участь в Міжнародній науково-практичній конференції«CІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКА ОСВІТА…

29.10.2025 року в он –лайн режимі на кафедрі «Технологій та селекції в тваринництві» під керівництвом…

Сьогодні викладачі та студенти факультету біотехнологій ДБТУ долучилися до написання Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності, присвяченого…



