Акредитаційна експертиза ОПП «Технології зернопродуктів та зернові ресурси» та «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»

27-29 жовтня 2025 року проводиться акредитаційна експертиза освітніх програм Державного біотехнологічного університету «Технології зернопродуктів та зернові ресурси» та «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» другого (магістерського) рівня вищої освіти.

Відкрита зустріч з експертами: ID 52523_52568 Державний біотехнологічний університет, ОП «Технології зернопродуктів та зернові ресурси» та «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»

В рамках програми цієї експертизи буде проведена відкрита зустріч із зацікавленими особами. Всі бажаючі можуть завітати за посиланням:

Час: 27 жовтня 2025 р. 18:00 – 18:30

Підключитись до конференції Zoom:
https://knute-edu-ua.zoom.us/j/89472119364?pwd=UXNMQnQvSEpLMk45Rld5UlZoSms1UT09

Ідентифікатор конференції: 894 7211 9364
Пароль: 2020

ПРОГРАМА візиту експертів під час проведення акредитаційної експертизи із використанням технічних засобів відеозв’язку за спеціальністю 181 «Харчові технології» ОП «Технології зернопродуктів та зернові ресурси» та ОП «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» другого (магістерського) рівня вищої освіти у Державному біотехнологічному університеті