Навчальна мобільність для студентів ДБТУ в рамках програми Erasmus+

Студентка факультету лісового господарства, деревооброблювальних технологій та землевпорядкування спеціальності 193 Геодезія та землеустрій Олександра Свистун взяла участь у навчальній мобільності студентів у рамках програми Erasmus+.

Навчання Олександри проходило в Університеті Вітовта Великого – одному з найстаріших та найпрестижніших університетів у Литовській Республіці (м. Каунас).

Ось що говорить про програму Олександра Свистун:

«Участь у програмі Erasmus+ стала невіддільною частиною мого особистого та навчального життя. Ця програма не лише відкрила нові горизонти освіти, вона змінила моє бачення світу, показала які є можливості та познайомила з чудовими людьми. Перебуваючи в іншій країні, я отримала корисний досвід та здобула нові знання.

Я була вражена культурою Литви – це країна з унікальними традиціями, з чарівною атмосферою та гарною архітектурою. Університет Вітовта Великого зустрів з радістю, а викладачі ставилися з розумінням та були завжди готові допомогти у навчанні.

Програма Erasmus+ змінила моє життя. Це було відкриття нових можливостей і викликів, які допомогли мені зростати як особистість, а також стати впевненішою у собі. Такий досвід дав змогу покращити мій рівень англійської мови та комунікацію з людьми.

Я вдячна за можливість бути учасником унікальної програми, яка справді здатна змінити життя!»