
Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”
Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”
У середу 12-го лютого 2025 року об 11.00 годині у рамках студентської Практики відбулась он-лайн…
11 лютого на факультеті біотехнологій у рамках навчальної практики відбулась зустріч здобувачів із канд. біол.…
Он-лайн зустріч наукового керівника, доцента кафедри технологій та селекції в тваринництві Криворучка Ю.І. зі студентом…
У середу 5-го лютого 2025 року о 13 годині 30 хвилин у рамках студентської Практики…
У Нововодолазькому районі Харківської області на базі ПП “Світанок” відбувся круглий стіл за участю аспірантів…