
Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”
Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”
Успішне завершення виробничої практики – це важливий етап у підготовці майбутніх фахівців аграрного сектору. 18…
5 березня 2025 року на кафедрі технології переробки та якості продукції тваринництва факультету Біотехнологій відбувся…
25 лютого 2025 року на факультеті біотехнологій відбулися чергові збори трудового колективу, у яких взяли…
Відбулася онлайн зустріч робочої групи щодо удосконалення освітньої програми “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”…
20 лютого 2025 року о 12.00 годині у рамках студентської Практики відбулась он-лайн зустріч студентів…