Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва

Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”

Новини кафедри

“Захист звітів з виробничої практики на кафедрі технології переробки та якості продукції тваринництва факультету Біотехнологій”

5 березня 2025 року на кафедрі технології переробки та якості продукції тваринництва факультету Біотехнологій відбувся…

Зустріч робочої групи щодо удосконалення освітньої програми “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” другого рівня вищої освіти “Магістр”

Відбулася онлайн зустріч робочої групи щодо удосконалення освітньої програми “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”…