Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”
Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”
З глибоким сумом повідомляємо, що 16 січня 2025 року пішов із життя видатний учений, педагог…
20 листопада 2024 р. о 14.00 годині відбулась відкрита Лекція на тему «Вірусні вектори у…
15.11.2024 року, в он – лайн режимі, для випускників 11 класів Дергачівського ліцею № 2…
Протягом 2024 року викладачі та здобувачі факультету біотехнологій Державного біотехнологічного університету брали участь у лекціях…
Науковці Державного біотехнологічного університету взяли участь як співорганізатори у Міжнародній науково-практичній конференції «Біологічні, біотехнологічні та…