
Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”
Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”
3 квітня 2025 року на кафедрі біотехнології, молекулярної біології та водних біоресурсів пройшла ІІІ Інтернет-конференція…
У березні викладачі факультету біотехнологій Державного біотехнологічного університету взяли участь у воркшопі зі створення та…
31 березня 2025 року відбулось обговорення: освітньої програми Біотехнологія зі спеціальності G21 Біотехнології та біоінженерія…
Успішне завершення виробничої практики – це важливий етап у підготовці майбутніх фахівців аграрного сектору. 18…
5 березня 2025 року на кафедрі технології переробки та якості продукції тваринництва факультету Біотехнологій відбувся…