Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва

Лисенко Ганна Леонідівна Завідувачка кафедри технології переробки та якості продукції тваринництва ДБТУ
Завідувачка кафедри технології переробки та якості продукції тваринництва

Лисенко Ганна Леонідівна

Кандидат сільськогосподарських наук, доцент

Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”

Новини кафедри

Захист кваліфікаційних робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 204 -Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

21.06 та 24.06 2024 року на  факультеті біотехнологій Державного біотехнологічного університету відбувся захист кваліфікаційних робіт…

Захист кваліфікаційних робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 162  «Біотехнології та біоінженерія».

24.06.2024 року на кафедрі біотехнології, молекулярної біоології та водних біоресурсів факультету біотехнологій Державного біотехнологічного університету…