
Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”
Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”
У Державному біотехнологічному університеті відбулася урочиста зустріч колективу з нагоди Дня науки України. Під час…
19 травня 2025 року відбулася зустріч гаранта освітньо-наукової програми спеціальності 204 «Технологія виробництва та переробки…
16.05.2025 року в он –лайн режимі на кафедрі «Технологій та селекції в тваринництві» під керівництвом…
14-15 травня на факультеті біотехнологій Державного біотехнологічного університету відбулася Міжнародна наукова конференція «Актуальні питання біотехнології,…
У рамках співпраці між вищими навчальними закладами старший викладач кафедри технології переробки та якості продукції…