Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”
Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”

19 травня 2025 року відбулася зустріч гаранта освітньо-наукової програми спеціальності 204 «Технологія виробництва та переробки…

16.05.2025 року в он –лайн режимі на кафедрі «Технологій та селекції в тваринництві» під керівництвом…

14-15 травня на факультеті біотехнологій Державного біотехнологічного університету відбулася Міжнародна наукова конференція «Актуальні питання біотехнології,…

У рамках співпраці між вищими навчальними закладами старший викладач кафедри технології переробки та якості продукції…

1 травня 2025 року на факультеті біотехнологій Державного біотехнологічного університету відбулася робоча зустріч керівництва факультету…