Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”
Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”

Здобувачі факультету біотехнологій Державного біотехнологічного університету Аліна Литвиненко та Мирослава Фоменко, які навчаються за спеціальністю…

3 квітня 2025 року на кафедрі біотехнології, молекулярної біології та водних біоресурсів пройшла ІІІ Інтернет-конференція…

9 квітня 2025 року на факультеті біотехнологій відбувся науково-практичний семінар “Кінологія та генетика: на перетині…

У березні викладачі факультету біотехнологій Державного біотехнологічного університету взяли участь у воркшопі зі створення та…

На факультеті біотехнологій відбулося обговорення освітньо-наукової програми підготовки докторів філософії “Технологія виробництва та переробки продукції…