Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії

Колектив кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії зосереджує свою увагу на підготовці фахівців, здатних забезпечити перехід від індустріального до інформаційно-технологічного суспільства через новаторство у навчанні, вихованні, науково-методичній та науково-дослідній роботі. Необхідність цих процесів диктується Європейською орієнтацією України та інтеграцією вищої освіти України у Європейський освітянський простір.

 

Новини кафедри

ДБТУ та ТОВ «КАПС ФУД СІСТЕМС» представили інноваційні рішення на міжнародній виставці харчової індустрії Anuga 2025

В рамках діяльності Центру технологічних інновацій факультету переробних і харчових виробництв ДБТУ завідувачка кафедри технології…

Обговорення та затвердження теми здобувача PhD: Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів

На засіданні кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів відбулося обговорення та затвердження теми здобувача PhD…