Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії

Колектив кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії зосереджує свою увагу на підготовці фахівців, здатних забезпечити перехід від індустріального до інформаційно-технологічного суспільства через новаторство у навчанні, вихованні, науково-методичній та науково-дослідній роботі. Необхідність цих процесів диктується Європейською орієнтацією України та інтеграцією вищої освіти України у Європейський освітянський простір.

Новини кафедри

Засідання науково-технічної ради факультету переробних і харчових виробництв

24 січня 2024 року відбулось розширене засідання науково-технічної ради факультету переробних і харчових виробництв. На порядку…

Закордонне стажування здобувачів ДБТУ

У Державному біотехнологічному університеті для здобувачів активно функціонують ознайомчі та виробничі практики за кордоном. Зокрема,…