Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії

Колектив кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії зосереджує свою увагу на підготовці фахівців, здатних забезпечити перехід від індустріального до інформаційно-технологічного суспільства через новаторство у навчанні, вихованні, науково-методичній та науково-дослідній роботі. Необхідність цих процесів диктується Європейською орієнтацією України та інтеграцією вищої освіти України у Європейський освітянський простір.

 

 

Новини кафедри

Зустріч зі здобувачами ступню вищої освіти бакалавр та магістр щодо обговорення освітньо-професійних програм

Вже традиційними стали неформальні зустрічі зі здобувачами ступню вищої освіти бакалавр та магістр  щодо обговорення…

Гостьова лекція в рамках вивчення дисципліни: «Управління якістю продукції хлібопекарних, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних виробництв»

10 грудня для здобувачів освітнього ступеню «магістр» зі спеціальності «Харчові технології» ОПП «Технології хліба, кондитерських,…

Триває робота МІЖСЕКТОРАЛЬНОГО КЛАСТЕРУ “ПОВНОЦІННЕ ХАРЧУВАННЯ ДЛЯ СТАЛОГО РОЗВИТКУ СУСПІЛЬСТВА”

Учасники кластеру прийняли участь у конференції «Стратегічні вектори наближення України до європейських практик відповідального маркетингу:…