Кафедра технології м’яса

Новини кафедри

Вітаємо Владислава Ткаченка із перемогою в районному етапі міського конкурсу «Молода людина року – 2025»!

Щиро вітаємо Владислава Ткаченка, здобувача І курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти факультету переробних і…

ВИЇЗНЕ ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ НА ВИРОБНИЦТВО – ЗАПОРУКА ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ

В рамках навчальних дисциплін «Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості» (ОПП «Харчові технології в…

Вітаємо Ткаченка Владислава, із перемогою в районному етапі міського конкурсу “Молода людина року – 2025”

З гордістю та радістю щиро вітаємо Ткаченка Владислава, студента І курсу другого (магістерського) рівня вищої…

Гостьова лекція: у рамках вивчення дисципліни «Інноваційні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»

У рамках вивчення дисципліни «Інноваційні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» для здобувачів освітнього…