Кафедра технології м’яса

Новини кафедри

Гостьова лекція з науковим співробітником Школи біонаук Ноттінгемського університету

12.03.2025 року відбулася гостьова лекція з науковим співробітником Школи біонаук Ноттінгемського університету, стипендіатом Британської Академії,…

Моніторинг і обговорення ОПП «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцетратів»

03.03.2025 відбулась робоча зустріч Гаранта ОПП «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцетратів» к.т.н., проф.…

Гостьова лекція для здобувачів освіти ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

28 лютого 2025 р професор кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів ДБТУ Самохвалова Ольга Володимирівна…