Завідувачка кафедри технології м’яса Гринченко Наталя Геннадіївна доктор наук технічних наук, доцент Співробітники кафедри Про кафедру Підвищення кваліфікації викладачів Освітній процес Наукова робота Видавнича діяльність кафедри Стейкхолдери Випускники
НовиниНовини факультету переробних і харчових виробництв 18.05.2023 р. відбулася І Міжнародна науково-практична конференція «Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес» On26.05.2023
Новини кафедри хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування Конференція FOODBALT 2023: тренди та інновації харчової науки та технології On16.05.2023
НовиниНовини факультету переробних і харчових виробництв Вітаємо переможців Міжнародного кулінарного фестивалю!!! On13.04.2023
НовиниНовини факультету переробних і харчових виробництв Open Space Technology «Безперервна практична підготовка – шлях до успіху та професіоналізму» On05.04.2023