Кафедра технології м’яса

Новини кафедри

Підвищення кваліфікації у рамках ХХII Міжнародної школи-семінару «Сучасні педагогічні технології в освіті»

Викладачі нашої кафедри успішно пройшли підвищення кваліфікації у рамках ХХII Міжнародної школи-семінару «Сучасні педагогічні технології…

Вітаємо здобувачку із перемогою в І та ІІ етапах Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології»

Здобувачка факультету переробних і харчових виробництв Державного біотехнологічного університету Вікторія Юдіна посіла І місце в…

Проєктна зустріч: врахування громадських ініціатив в ОПП «Технології зернопродуктів та зернові ресурси»

На засіданні робочої групи, до складу якої увійшли завідувач кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів…