Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів

Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів є однією з провідних кафедр університету, що здійснює підготовку фахівців за рівнем вищої освіти «бакалавр», «магістр» та доктор філософії зі спеціальності 181 «Харчові технології». Наша кафедра розглядається як центр освіти та досліджень для тих, хто бажає стати висококваліфікованим фахівцем у галузях харчової, зернопереробної, а також хлібопекарської, кондитерської, макаронної та харчоконцентратної промисловості.

 

Новини кафедри

Профорієнтаційна зустріч з випускниками Миколаївський фаховий коледж економіки та харчових технологій

29.10.2025 відбулася профорієнтаційна зустріч викладачів кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів з випускниками Миколаївський фаховий…

Профорієнтаційний захід у Харківській філії Харківського обласного центру зайнятості

20 жовтня 2025 року відбувся профорієнтаційних захід, організований Харківською філією Харківського обласного центру зайнятості. Захід…

Засідання наукового гуртка «Актуальні проблеми технологій хлібобулочних і кондитерських виробів»

22 жовтня 2025 року на кафедрі технології хлібопродуктів і кондитерських виробів відбулося чергове засідання наукового…