Кафедра «Технології хлібопродуктів і кондитерських виробів» є однією з провідних кафедр університету, що здійснює підготовку фахівців за освітнім ступенем «Бакалавр», «Магістр» та доктор філософії зі спеціальності 181 «Харчові технології». Наша кафедра розглядається як центр освіти та досліджень для тих, хто бажає стати висококваліфікованим фахівцем у галузях харчової, зернопереробної, а також хлібопекарської, кондитерської, макаронної та харчоконцентратної промисловості.
Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
Новини кафедри
Підвищення кваліфікації на базі ПрАТ «Харківський комбікормовий завод»
20 січня 2025 року викладачі кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів успішно завершили програму підвищення…
Урочиста подія – вручення дипломів магістрів
Урочиста подія – вручення дипломів магістрів Вітаємо наших шановних випускників! Пишаємося вами та бажаємо нових…
Захисти кваліфікаційних робіт магістрів за спеціальністю 181 Харчові технології
Успішно пройшли захисти кваліфікаційних робіт магістрів за спеціальністю 181 Харчові технології! Незважаючи на складні умови…
Гостьова лекція від стейкхолдера: “Розробка нових харчових продуктів з різним рівнем новизни
11 грудня 2024 р. в рамках дисципліни “Іноваційний інжиніринг хлібопекарних, кондитерських і харчоконцентратних підприємств” (лекторка…
Зустріч зі здобувачами ступню вищої освіти бакалавр та магістр щодо обговорення освітньо-професійних програм
Вже традиційними стали неформальні зустрічі зі здобувачами ступню вищої освіти бакалавр та магістр щодо обговорення…