Кафедра «Технології хлібопродуктів і кондитерських виробів» є однією з провідних кафедр університету, що здійснює підготовку фахівців за освітнім ступенем «Бакалавр», «Магістр» та доктор філософії зі спеціальності 181 «Харчові технології». Наша кафедра розглядається як центр освіти та досліджень для тих, хто бажає стати висококваліфікованим фахівцем у галузях харчової, зернопереробної, а також хлібопекарської, кондитерської, макаронної та харчоконцентратної промисловості.
Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
Новини кафедри
В.В. Євлаш увійшла до редколегії Eastern-European Journal of Enterprise Technologies
Вітаємо д.т.н., професора В.В. Євлаш з тим, що вона тепер входить до редакційної колегії Eastern-European…
NoveFood-2024
18 листопада 2024 року викладачі кафедри хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування долучилися до програми…
Виїзне лабораторне заняття: Харківський комбікормовий завод
У рамках дисципліни “Інноваційні технології виробництва комбікормів” магістри 1 курсу відвідали Харківський комбікормовий завод для…
Проведено кураторську годину зі студентами 1 курсу
На кафедрі технології хлібопродуктів і кондитерських виробів доц. Шидаковою-Каменюкою О.Г. проведено кураторську годину з 1…
Лекція від Наукової бібілотеки ДБТУ для студентів факультету
Відбулася традиційна інтерактивна лекція для студентів факультету «Академічна доброчесність» Студенти отримали інформацію щодо важливості дотримання…