Кафедра «Технології хлібопродуктів і кондитерських виробів» є однією з провідних кафедр університету, що здійснює підготовку фахівців за освітнім ступенем «Бакалавр», «Магістр» та доктор філософії зі спеціальності 181 «Харчові технології». Наша кафедра розглядається як центр освіти та досліджень для тих, хто бажає стати висококваліфікованим фахівцем у галузях харчової, зернопереробної, а також хлібопекарської, кондитерської, макаронної та харчоконцентратної промисловості.
Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
Новини кафедри
Продовжуємо співпрацю із Чернівецьким національним університетом ім. Ю. Федьковича
В.В. Євлаш та Л.В. Газзаві-Рогозіна відпрацювали технологію функціонального печива з добавкою “Клітковина гречана” в рамках…
Основи інформаційної культури: практичне заняття для студентів факультету
Наукова Бібліотека ДБТУ провела для першокурсників факультету теоретично-практичне онлайн-заняття з основ інформаційної культури. У ході…
Студенти факультету – стипендіати Президента України
Щиро вітаємо з високим визнанням досягнень студентів факультету переробних і харчових виробництв ДБТУ Катерину Ковальову…
Щирі вітання випускникам – бакалаврам за спеціальністю 181 Харчові технології
Пройшов успішний захист кваліфікаційних робіт бакалаврів за спеціальність 181 Харчові технології! Широке коло актуальних тем,…
Світла пам’ять Головку Миколі Павловичу
З глибоким сумом сповіщаємо, що 17 червня 2024 на 68 році пішов з життя доктор…