Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів

Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів є однією з провідних кафедр університету, що здійснює підготовку фахівців за рівнем вищої освіти «бакалавр», «магістр» та доктор філософії зі спеціальності 181 «Харчові технології». Наша кафедра розглядається як центр освіти та досліджень для тих, хто бажає стати висококваліфікованим фахівцем у галузях харчової, зернопереробної, а також хлібопекарської, кондитерської, макаронної та харчоконцентратної промисловості.

 

Новини кафедри

Вітаємо Ткаченка Владислава, із перемогою в районному етапі міського конкурсу “Молода людина року – 2025”

З гордістю та радістю щиро вітаємо Ткаченка Владислава, студента І курсу другого (магістерського) рівня вищої…

Гостьова лекція: у рамках вивчення дисципліни «Інноваційні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»

У рамках вивчення дисципліни «Інноваційні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» для здобувачів освітнього…