Кафедра «Технології хлібопродуктів і кондитерських виробів» є однією з провідних кафедр університету, що здійснює підготовку фахівців за освітнім ступенем «Бакалавр», «Магістр» та доктор філософії зі спеціальності 181 «Харчові технології». Наша кафедра розглядається як центр освіти та досліджень для тих, хто бажає стати висококваліфікованим фахівцем у галузях харчової, зернопереробної, а також хлібопекарської, кондитерської, макаронної та харчоконцентратної промисловості.
Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
Новини кафедри
Робоча зустріч керівництва ДБТУ із КЗ «Харківська обласна МАН»
6 грудня відбулась зустріч в.о. ректора Андрія Кудряшова з директором КЗ «Харківська обласна Мала академія…
Вітаємо з успішним проходження акредитації освітньо-наукової програми «Харчові технології» третього рівня вищої освіти
21 листопада 2023 року відбулось засідання Національного агентства із забезпеченням якості освіти, на якому було…
Здай кров – спаси життя 💙💛
Наші студенти небайдужі, активно відгукуються та роблять свій вклад в перемогу 🙏 В Україні завжди…
26.10.2023 р. відбулася Міжнародна науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих вчених «Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді»
Це вже стало традиційним, що наші молоді науковці проводять свій науковий форум для обговорення результатів…
Проведено щорічний цикл лекцій від наукової бібліотеки ДБТУ
Для здобувачів та викладачів факультету проведено традиційний щорічний цикл лекцій від одного із провідних підрозділів…