Факультет переробних і харчових виробництв
здійснює підготовку фахівців за спеціальністю 181 «Харчові Технології»
Перший (бакалаврський) рівень вищої освітиДругий (магістерський) рівень вищої освітиТретій (освітньо-науковий) рівень вищої освіти
Освітньо-професійні програми:
Освітньо-професійні програми:
- «Харчові технології в ресторанній індустрії»
- «Технологія харчових продуктів тваринного походження»
- «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»
- «Технології зернопродуктів та зернові ресурси»
- «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу»
- «Дієтичне харчування та харчова безпека»
Освітньо-наукова програма:
Вибіркові компоненти, 2023 рік вступу:
- Методологічні підходи оцінки ефективності наукових розробок
- Розвиток індустрії пакування харчових продуктів
- Вода в харчових продуктах
- Автоматичні обчислення та візуалізація результатів в середовищі «Mathcad»
- Нутриціологія
- Патентознавство
- Харчова безпека та сталі харчові ланцюги
- Сенсорний аналіз харчової продукції
- Інжиніринг інновацій
- Сучасні тренди здорового харчування