Факультет переробних і харчових виробництв

Освіта зі смаком успіху!

Факультет здійснює підготовку фахівців за спеціальністю 181 «Харчові технології» за ступенями вищої освіти бакалавр, магістр та доктор філософії.
Факультет має 55 річний досвід підготовки фахівців для підприємств харчової промисловості, ресторанної індустрії та плідно співпрацює з роботодавцями і бізнесом.
Наша мета – надання високоякісних освітніх послуг за умови інтеграції освіти, науки та виробництва та підготовка фахівців, конкурентоспроможних на вітчизняному і міжнародному ринку праці.
З нами ти отримаєш актуальні освітні компоненти, знання, які працюють, індивідуальну освітню траєкторію, розвиток твоїх здібностей, можливість зробити внесок в харчову науку, впевненість у затребуваності на ринку праці.
Наші випускники мають всі необхідні компетентності для професійного розвитку у сфері виробництва нових та удосконалення існуючих технологій харчових продуктів, управління їх якістю і безпечністю, здатності вирішення комплексних практичних завдань у виробничих умовах, здійснення дослідницько-інноваційної та науково-педагогічної діяльності.



Скринька довіри факультету переробних і харчових виробництв ДБТУ



Репозитарій ДБТУ

Контакти факультету

Декан факультету переробних і харчових виробництв, професор кафедри технології м’яса

Янчева Марина Олександрівна

доктор технічних наук, професор

ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

 

Новини факультету

Акредитаційна експертиза ОПП «Технології зернопродуктів та зернові ресурси» та «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»

27-29 жовтня 2025 року проводиться акредитаційна експертиза освітніх програм Державного біотехнологічного університету «Технології зернопродуктів та…

ДБТУ та ТОВ «КАПС ФУД СІСТЕМС» представили інноваційні рішення на міжнародній виставці харчової індустрії Anuga 2025

В рамках діяльності Центру технологічних інновацій факультету переробних і харчових виробництв ДБТУ завідувачка кафедри технології…

Обговорення та затвердження теми здобувача PhD: Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів

На засіданні кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів відбулося обговорення та затвердження теми здобувача PhD…