Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії

Колектив кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії зосереджує свою увагу на підготовці фахівців, здатних забезпечити перехід від індустріального до інформаційно-технологічного суспільства через новаторство у навчанні, вихованні, науково-методичній та науково-дослідній роботі. Необхідність цих процесів диктується Європейською орієнтацією України та інтеграцією вищої освіти України у Європейський освітянський простір.

 

Новини кафедри

Підвищення кваліфікації у рамках ХХII Міжнародної школи-семінару «Сучасні педагогічні технології в освіті»

Викладачі нашої кафедри успішно пройшли підвищення кваліфікації у рамках ХХII Міжнародної школи-семінару «Сучасні педагогічні технології…

Вітаємо здобувачку із перемогою в І та ІІ етапах Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології»

Здобувачка факультету переробних і харчових виробництв Державного біотехнологічного університету Вікторія Юдіна посіла І місце в…

Проєктна зустріч: врахування громадських ініціатив в ОПП «Технології зернопродуктів та зернові ресурси»

На засіданні робочої групи, до складу якої увійшли завідувач кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів…