Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії

Колектив кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії зосереджує свою увагу на підготовці фахівців, здатних забезпечити перехід від індустріального до інформаційно-технологічного суспільства через новаторство у навчанні, вихованні, науково-методичній та науково-дослідній роботі. Необхідність цих процесів диктується Європейською орієнтацією України та інтеграцією вищої освіти України у Європейський освітянський простір.

 

Новини кафедри

Обговорення та затвердження теми здобувача PhD: Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів

На засіданні кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів відбулося обговорення та затвердження теми здобувача PhD…

Студенти відвідали Харківський дріжджовий завод та Інноваційний центр компанії «Балекс»

3 жовтня студенти ОП «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» відвідали Харківський дріжджовий завод…