Кафедра «Технології хлібопродуктів і кондитерських виробів» є однією з провідних кафедр університету, що здійснює підготовку фахівців за освітнім ступенем «Бакалавр», «Магістр» та доктор філософії зі спеціальності 181 «Харчові технології». Наша кафедра розглядається як центр освіти та досліджень для тих, хто бажає стати висококваліфікованим фахівцем у галузях харчової, зернопереробної, а також хлібопекарської, кондитерської, макаронної та харчоконцентратної промисловості.
Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
Новини кафедри
З Днем вишиванки!
Українська вишиванка – національна святиня! Викладачі та здобувачі Біотеху шанують та зберігають українські традиції 💙💛…
Другий день Міжнародного науково-практичного форуму «Продовольчі системи України: повоєнне відновлення та забезпечення сталого розвитку»
16 травня на базі Державного біотехнологічного університету продовжив роботу Міжнародний науково-практичний форум «Продовольчі системи України:…
Міжнародний науково-практичний форум «Продовольчі системи України: повоєнне відновлення та забезпечення сталого розвитку»
15 травня на базі Державного біотехнологічного університету розпочав роботу Міжнародний науково-практичний форум «Продовольчі системи України:…
Обговоренная освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»
22 квітня 2024 року відбулося обговоренная освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»…
Обговорення освітньо-професійної програми «Технології харчових виробництв»
25 квітня 2024 року відбулося засідання групи удосконалення ОПП «Технології харчових виробництв» спеціальності 181 «Харчові технології»…