Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів

Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів є однією з провідних кафедр університету, що здійснює підготовку фахівців за рівнем вищої освіти «бакалавр», «магістр» та доктор філософії зі спеціальності 181 «Харчові технології». Наша кафедра розглядається як центр освіти та досліджень для тих, хто бажає стати висококваліфікованим фахівцем у галузях харчової, зернопереробної, а також хлібопекарської, кондитерської, макаронної та харчоконцентратної промисловості.

 

Новини кафедри

Представлення доповіді на Міжнародній науково-практичній конференції «Технології харчових продуктів і комбікормів»

23-26 вересня 2025 р. у Одеському національному технологічному університеті (м. Одеса, Україна) відбувається щорічна Міжнародна…

ХІІ Міжнародна науково-практична конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі»

24.09.2025 р. у Національному університеті харчових технологій (м. Київ, Україна) відбулась ХІІ Міжнародна науково-практична конференція…