Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів

Гавриш Тетяна Володимирівна Завідувач кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів ДБТУ
Завідувач кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів

Гавриш Тетяна Володимирівна

Кандидат наук

Кафедра «Технології хлібопродуктів і кондитерських виробів» є однією з провідних кафедр університету, що здійснює підготовку фахівців за освітнім ступенем «Бакалавр», «Магістр» та доктор філософії зі спеціальності 181 «Харчові технології». Наша кафедра розглядається як центр освіти та досліджень для тих, хто бажає стати висококваліфікованим фахівцем у галузях харчової, зернопереробної, а також хлібопекарської, кондитерської, макаронної та харчоконцентратної промисловості.

Новини кафедри

Міжнародний науково-практичний форум «Продовольчі системи України: повоєнне відновлення та забезпечення сталого розвитку»

15 травня на базі Державного біотехнологічного університету розпочав роботу Міжнародний науково-практичний форум «Продовольчі системи України:…

Обговоренная освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»

22 квітня 2024 року відбулося обговоренная освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»…

Обговорення освітньо-професійної програми «Технології харчових виробництв»

25 квітня 2024 року відбулося засідання групи удосконалення ОПП «Технології харчових виробництв» спеціальності 181 «Харчові технології»…

Обговорення освітньо-професійної програми «Харчові технології в ресторанній індустрії»

Відбулося обговорення освітньо-професійної програми «Харчові технології в ресторанній індустрії» спеціальності 181 «Харчові технології» першого (освітньо-професійного)…

Вітаємо переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології»

У Національному університеті харчових технологій (м. Київ) відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт…