Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів

Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів є однією з провідних кафедр університету, що здійснює підготовку фахівців за рівнем вищої освіти «бакалавр», «магістр» та доктор філософії зі спеціальності 181 «Харчові технології». Наша кафедра розглядається як центр освіти та досліджень для тих, хто бажає стати висококваліфікованим фахівцем у галузях харчової, зернопереробної, а також хлібопекарської, кондитерської, макаронної та харчоконцентратної промисловості.

 

Новини кафедри

ДБТУ та ТОВ «КАПС ФУД СІСТЕМС» представили інноваційні рішення на міжнародній виставці харчової індустрії Anuga 2025

В рамках діяльності Центру технологічних інновацій факультету переробних і харчових виробництв ДБТУ завідувачка кафедри технології…

Обговорення та затвердження теми здобувача PhD: Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів

На засіданні кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів відбулося обговорення та затвердження теми здобувача PhD…