Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів

Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів є однією з провідних кафедр університету, що здійснює підготовку фахівців за рівнем вищої освіти «бакалавр», «магістр» та доктор філософії зі спеціальності 181 «Харчові технології». Наша кафедра розглядається як центр освіти та досліджень для тих, хто бажає стати висококваліфікованим фахівцем у галузях харчової, зернопереробної, а також хлібопекарської, кондитерської, макаронної та харчоконцентратної промисловості.

 

Новини кафедри

Обговорення ОПП: Промислові та крафтові технології мʼяса та мʼясопродуктів

Відбулося планове обговорення освітньо-професійної програми «Промислові та крафтові технології мʼяса та мʼясопродуктів» підготовки здобувачів вищої…

Зустріч зі стейкхолдером: обговорення освітніх програм із представником компанії Adent Mills (Канада)

На кафедрі технології хлібопродуктів і кондитерських виробів відбулася робоча зустріч з Анжелікою Джонстон — менеджером…