Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів

Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів є однією з провідних кафедр університету, що здійснює підготовку фахівців за рівнем вищої освіти «бакалавр», «магістр» та доктор філософії зі спеціальності 181 «Харчові технології». Наша кафедра розглядається як центр освіти та досліджень для тих, хто бажає стати висококваліфікованим фахівцем у галузях харчової, зернопереробної, а також хлібопекарської, кондитерської, макаронної та харчоконцентратної промисловості.

 

Новини кафедри

Вітаємо Владислава Ткаченка із перемогою в районному етапі міського конкурсу «Молода людина року – 2025»!

Щиро вітаємо Владислава Ткаченка, здобувача І курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти факультету переробних і…

ВИЇЗНЕ ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ НА ВИРОБНИЦТВО – ЗАПОРУКА ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ

В рамках навчальних дисциплін «Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості» (ОПП «Харчові технології в…