Кафедра «Технології хлібопродуктів і кондитерських виробів» є однією з провідних кафедр університету, що здійснює підготовку фахівців за освітнім ступенем «Бакалавр», «Магістр» та доктор філософії зі спеціальності 181 «Харчові технології». Наша кафедра розглядається як центр освіти та досліджень для тих, хто бажає стати висококваліфікованим фахівцем у галузях харчової, зернопереробної, а також хлібопекарської, кондитерської, макаронної та харчоконцентратної промисловості.
Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
Новини кафедри
Світла пам’ять Головку Миколі Павловичу
З глибоким сумом сповіщаємо, що 17 червня 2024 на 68 році пішов з життя доктор…
Вибори Голови Студентської Ради факультету
14 червня 2024 року на факультеті переробних і харчових виробництв відбудуться чергові вибори Голови Студентської…
Оголошення! Вибори голови Студентської раду факультету
Шановні здобувачі факультету переробних і харчових виробництв ДБТУ! Оголошуються вибори голови Студентської ради факультету Всі…
З Днем вишиванки!
Українська вишиванка – національна святиня! Викладачі та здобувачі Біотеху шанують та зберігають українські традиції 💙💛…
Другий день Міжнародного науково-практичного форуму «Продовольчі системи України: повоєнне відновлення та забезпечення сталого розвитку»
16 травня на базі Державного біотехнологічного університету продовжив роботу Міжнародний науково-практичний форум «Продовольчі системи України:…