Кафедра «Технології хлібопродуктів і кондитерських виробів» є однією з провідних кафедр університету, що здійснює підготовку фахівців за освітнім ступенем «Бакалавр», «Магістр» та доктор філософії зі спеціальності 181 «Харчові технології». Наша кафедра розглядається як центр освіти та досліджень для тих, хто бажає стати висококваліфікованим фахівцем у галузях харчової, зернопереробної, а також хлібопекарської, кондитерської, макаронної та харчоконцентратної промисловості.
Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
Новини кафедри
Лекція зі стейкхолдером, в рамках дисципліни: «Інноваційні технології переробки зерна»
12 листопада 2024 року для студентів першого курсу магістратури, в рамках дисципліни «Інноваційні технології переробки…
ІІ Міжнародна науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих вчених «Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді»
7 листопада на базі факультету переробних і харчових виробництв відбулася ІІ Міжнародна науково-практична конференція здобувачів…
Традиції міжнародних конференцій
Традиційно викладачі кафедри прийняли участь в конференції! The 5th International Electronic Conference on Foods: The Future…
Продовжуємо співпрацю із Чернівецьким національним університетом ім. Ю. Федьковича
В.В. Євлаш та Л.В. Газзаві-Рогозіна відпрацювали технологію функціонального печива з добавкою “Клітковина гречана” в рамках…
Основи інформаційної культури: практичне заняття для студентів факультету
Наукова Бібліотека ДБТУ провела для першокурсників факультету теоретично-практичне онлайн-заняття з основ інформаційної культури. У ході…