Кафедра «Технології хлібопродуктів і кондитерських виробів» є однією з провідних кафедр університету, що здійснює підготовку фахівців за освітнім ступенем «Бакалавр», «Магістр» та доктор філософії зі спеціальності 181 «Харчові технології». Наша кафедра розглядається як центр освіти та досліджень для тих, хто бажає стати висококваліфікованим фахівцем у галузях харчової, зернопереробної, а також хлібопекарської, кондитерської, макаронної та харчоконцентратної промисловості.
Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
Новини кафедри
Практична підготовка – крок до кар’єрних можливостей
6 березня на факультеті переробних і харчових виробництв ДБТУ відбулась конференція за результатами практики студентів…
Навчальна практика студентів І курсу спеціальності 181 Харчові технології
У лютому успішно пройшла навчальна практика студентів І курсу спеціальності 181 Харчові технології. Здобувачі ознайомились…
Випуск фахових молодших бакалаврів ВСП «Харківського фахового коледжу харчової промисловості ДБТУ»
31 січня відбулось урочисте вручення дипломів фаховим молодшим бакалаврам ВСП «Харківського фахового коледжу харчової промисловості…
Засідання науково-технічної ради факультету переробних і харчових виробництв
24 січня 2024 року відбулось розширене засідання науково-технічної ради факультету переробних і харчових виробництв. На порядку…
Створення Міжнародної наукової лабораторії прикладних нанобіотехнологій I-SciLabANBT
За ініціативи Голови Вченої ради ДБТУ Андрія Одарченка щодо реалізації співпраці між інститутами НАНУ та…