Кафедра «Технології хлібопродуктів і кондитерських виробів» є однією з провідних кафедр університету, що здійснює підготовку фахівців за освітнім ступенем «Бакалавр», «Магістр» та доктор філософії зі спеціальності 181 «Харчові технології». Наша кафедра розглядається як центр освіти та досліджень для тих, хто бажає стати висококваліфікованим фахівцем у галузях харчової, зернопереробної, а також хлібопекарської, кондитерської, макаронної та харчоконцентратної промисловості.
Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
Новини кафедри
Обговорення освітньо-професійної програми «Технології харчових виробництв»
25 квітня 2024 року відбулося засідання групи удосконалення ОПП «Технології харчових виробництв» спеціальності 181 «Харчові технології»…
Обговорення освітньо-професійної програми «Харчові технології в ресторанній індустрії»
Відбулося обговорення освітньо-професійної програми «Харчові технології в ресторанній індустрії» спеціальності 181 «Харчові технології» першого (освітньо-професійного)…
Вітаємо переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології»
У Національному університеті харчових технологій (м. Київ) відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт…
Засідання Вченої ради факультету переробних і харчових виробництв
Відбулося засідання Вченої ради факультету щодо обговорення переліку освітньо-професійних та освітньо-наукових програм за спеціальністю 181…
Співпраця студентства та деканату
15 березня 2024 року пройшла традиційна зустріч деканату з органами студентського самоврядуванням факультету. Обговорили наступні…