Кафедра «Технології хлібопродуктів і кондитерських виробів» є однією з провідних кафедр університету, що здійснює підготовку фахівців за освітнім ступенем «Бакалавр», «Магістр» та доктор філософії зі спеціальності 181 «Харчові технології». Наша кафедра розглядається як центр освіти та досліджень для тих, хто бажає стати висококваліфікованим фахівцем у галузях харчової, зернопереробної, а також хлібопекарської, кондитерської, макаронної та харчоконцентратної промисловості.
Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
Новини кафедри
Вітаємо переможців конкурсу «Краще видання 2023 року»
Представники науково-педагогічного складу факультету переробних і харчових виробництв взяли участь у конкурсі «Краще видання 2023…
Засідання науково-технічної ради факультету переробних і харчових виробництв
20 грудня 2023 року на факультеті переробних і харчових виробництв відбулось засідання науково-технічної ради. У…
Закордонне стажування здобувачів ДБТУ
У Державному біотехнологічному університеті для здобувачів активно функціонують ознайомчі та виробничі практики за кордоном. Зокрема,…
Викладачі факультету переробних і харчових виробництв відвідали традиційні Ярмарки вакансій у Харківському фаховому коледжі харчової промисловості ДБТУ
5 грудня відбулася зустріч із здобувачами коледжу, які навчаються на ОПП «Зберігання, консервування та переробка…
Гостьова лекція від фахівців SMK Group – найбільшого м’ясопереробного холдингу в Україні
На засадах співпраці кафедри технології м’яса ДБТУ та провідних підприємств харчової галузі 30 грудня 2023…