Освітньо-наукові програми, навчальні плани
- Освітньо-наукова програма “Харчові технології”, 2025 рік
 Навчальний план підготовки фахівців 2025 року вступу
- Освітньо-наукова програма “Харчові технології”, 2024 рік
 Навчальний план підготовки фахівців 2024 року вступу
- Освітньо-наукова програма “Харчові технології”, 2023 рік
 Навчальний план підготовки фахівців 2023 року вступу
- Освітньо-наукова програма “Харчові технології”, 2022 рік
 Навчальний план підготовки фахівців 2022 року вступу
- Освітньо-наукова програма “Харчові технології”, 2021 рік
 Навчальний план підготовки фахівців 2021 року вступу
- Освітньо-наукова програма “Харчові технології”, 2020 рік
 Навчальний план підготовки фахівців 2020 року вступу
- Освітньо-наукова програма “Харчові технології”, 2019 рік
 Навчальний план підготовки фахівців 2019 року вступу
 
ОНИЩЕНКО В’ячеслав Миколайович,
доктор технічних наук, доцент,
професор кафедри технології м’яса
Проєктна група:
ЯНЧЕВА Марина Олександрівна, доктор технічних наук, професор, професор кафедри технології м’яса
ГРИНЧЕНКО Ольга Олексіївна, доктор  технічних наук, професор, завідувач кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії
МИХАЙЛОВ Валерій Михайлович, доктор технічних наук, професор, професор кафедри обладнання та інжинірингу переробних і харчових виробництв
СЕРІК Максим Леонідович, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії
Нормативні загальноосвітні дисципліни ОНП
Нормативні фахові дисципліни ОНП
Вибіркові навчальні дисципліни ОНП
| В1 | Інжиніринг інновацій | 
| В2 | Патентознавство | 
| В3 | Методологічні підходи оцінки ефективності наукових розробок | 
| В4 | Нутриціологія | 
| В5 | Розвиток індустрії пакування харчових продуктів | 
| В6 | Автоматичні обчислення та візуалізація результатів в середовищі «Mathcad» | 
| В7 | Вода в харчових продуктах | 
| В8 | Харчова безпека та сталі харчові ланцюги | 
| В9 | Сенсорний аналіз харчової продукції | 
| В10 | Сучасні тренди здорового харчування | 
Сертифікати, дипломи
 
- Відомості про самооцінювання освітньої програми
- ПРОГРАМА візиту експертної групи для проведення акредитаційної експертизи у віддаленому (дистанційному) режимі за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Харчові технології» (ID у ЄДЕБО 52549) за третім рівнем вищої освіти у Державному біотехнологічному університеті
- Звіт Про результати акредитаційної експертизи ОНП Харчові технології
- ЕКСПЕРТНИЙ ВИСНОВОК галузевої експертної ради щодо можливості акредитації освітньої програми Харчові технології
- Заходи щодо усунення виявлених під час акредитаційної експертизи слабких сторін ОНП Харчові технології за спеціальністю 181 Харчові технології за третім освітньо-науковим рівнем освіти
РЕЦЕНЗІЇ та ВІДГУКИ
- Рецензія доктора техн. наук, професора кафедри технології і організації ресторанного господарства Державного торговельно-економічного університету Кравченко М.Ф.
- Рецензія доктора техн. наук, професора, завідувача кафедри технології жирів та продуктів бродіння Національного технічного університету «ХПІ» Некрасова П.О.
- Рецензія-відгук Директора ТОВ «КАПСУЛАР» Нагорного О.Ю.
- Рецензія-відгук Виконавчого директора ТОВ «КАПС ФУД СИСТЕМС» Оробченко А.
- Відгук Головного технолога ТОВ «Три Стар» канд. техн. наук Шкляєва О.М.
- Відгук Головного технолога ТОВ «Богодухівський молзавод» Маренич В.М.
Протоколи обговорення ОНП
Результати опитувань
- Опитування випускників щодо якості освітньої програми
- Опитування здобувачів щодо якості викладання навчальних дисциплін
- Опитування здобувачів щодо якості реалізації освітньої програми в умовах дистанційного навчання
- Опитування роботодавців щодо якості освітньої програми
- Опитування здобувачів щодо якості освітньої програми
 
	















