ОНП «Харчові технології»

третій (освітньо-науковий) рівень вищої освіти
Освітньо-наукові програми, навчальні планиГарант та проєктна група ОППНормативні загальноосвітні дисципліниНормативні фахові дисципліниВибіркові навчальні дисципліниСертифікати, дипломиАкредитаційна справа – 2023→ Рецензії та відгуки→ Протоколи обговорення ОНП→ Результати опитувань

 

Гарант освітньої програми

ОНИЩЕНКО В’ячеслав Миколайович,
доктор технічних наук, доцент,
професор кафедри технології м’яса

Проєктна група:

ЯНЧЕВА Марина Олександрівна, доктор технічних наук, професор, професор кафедри технології м’яса
ГРИНЧЕНКО Ольга Олексіївна, доктор  технічних наук, професор, завідувач кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії
МИХАЙЛОВ Валерій Михайлович, доктор технічних наук, професор, професор кафедри обладнання та інжинірингу переробних і харчових виробництв
СЕРІК Максим Леонідович, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії