Спеціальність 181 «Харчові Технології»
третій (освітньо-науковий) рівень вищої освіти
Освітньо-наукова програма: «Харчові технології»
Акредитаційна справаРецензії та відгукиПротоколи обговорення ОНПРезультати опитуваньСертифікати, дипломиОсвітньо-наукові програми, навчальні планиНормативні загальноосвітні дисципліниНормативні фахові дисципліниВибіркові навчальні дисципліни
- Відомості про самооцінювання освітньої програми
- ПРОГРАМА візиту експертної групи для проведення акредитаційної експертизи у віддаленому (дистанційному) режимі за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Харчові технології» (ID у ЄДЕБО 52549) за третім рівнем вищої освіти у Державному біотехнологічному університеті
- Звіт Про результати акредитаційної експертизи ОНП Харчові технології
- ЕКСПЕРТНИЙ ВИСНОВОК галузевої експертної ради щодо можливості акредитації освітньої програми Харчові технології
- Заходи щодо усунення виявлених під час акредитаційної експертизи слабких сторін ОНП Харчові технології за спеціальністю 181 Харчові технології за третім освітньо-науковим рівнем освіти
РЕЦЕНЗІЇ та ВІДГУКИ
- Рецензія доктора техн. наук, професора кафедри технології і організації ресторанного господарства Державного торговельно-економічного університету Кравченко М.Ф.
- Рецензія доктора техн. наук, професора, завідувача кафедри технології жирів та продуктів бродіння Національного технічного університету «ХПІ» Некрасова П.О.
- Рецензія-відгук Директора ТОВ «КАПСУЛАР» Нагорного О.Ю.
- Рецензія-відгук Виконавчого директора ТОВ «КАПС ФУД СИСТЕМС» Оробченко А.
- Відгук Головного технолога ТОВ «Три Стар» канд. техн. наук Шкляєва О.М.
- Відгук Головного технолога ТОВ «Богодухівський молзавод» Маренич В.М.
Протоколи обговорення ОНП
Результати опитувань
- Опитування випускників щодо якості освітньої програми
- Опитування здобувачів щодо якості викладання навчальних дисциплін
- Опитування здобувачів щодо якості реалізації освітньої програми в умовах дистанційного навчання
- Опитування роботодавців щодо якості освітньої програми
- Опитування здобувачів щодо якості освітньої програми
Сертифікати, дипломи
Освітньо-наукові програми, навчальні плани
- Освітньо-наукова програма “Харчові технології”, 2023 рік
Навчальний план підготовки фахівців 2023 року вступу - Освітньо-наукова програма “Харчові технології”, 2022 рік
Навчальний план підготовки фахівців 2022 року вступу - Освітньо-наукова програма “Харчові технології”, 2021 рік
Навчальний план підготовки фахівців 2021 року вступу - Освітньо-наукова програма “Харчові технології”, 2020 рік
Навчальний план підготовки фахівців 2020 року вступу - Освітньо-наукова програма “Харчові технології”, 2019 рік
Навчальний план підготовки фахівців 2019 року вступу
Нормативні загальноосвітні дисципліни ОНП
Нормативні фахові дисципліни ОНП
Вибіркові навчальні дисципліни ОНП