Ліцензування
Акредитація
Сертифікати про акредитацію ДБТУ (за новими галузями знань)
Сертифікати про акредитацію ДБТУ
Відомості про самооцінювання освітніх програм
Звіти експертних груп
- Звіт Про результати акредитаційної експертизи освітньої програми 181 «Технології зернопродуктів та зернові ресурси». РВО: Магістр
- Звіт Про результати акредитаційної експертизи освітньої програми 181 «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів». РВО: Магістр
- Звіт Про результати акредитаційної експертизи освітньої програми 211 «Ветеринарна медицина». РВО: Магістр
- Звіт Про результати акредитаційної експертизи освітньої програми 051 «Економіка». РВО: Бакалавр
- Звіт Про результати акредитаційної експертизи освітньої програми 051 «Економіка підпрємства». РВО: Бакалавр
- Звіт Про результати акредитаційної експертизи освітньої програми 073 «Менеджмент». РВО: Бакалавр
- Звіт Про результати акредитаційної експертизи ОНП 181 «Харчові технології». РВО: Доктор філософії
- Звіт Про результати акредитаційної експертизи освітньої програми 054 «Соціологія». РВО: Бакалавр
- Звіт Про результати акредитаційної експертизи освітньої програми 275 «Транспортні технології». РВО: Бакалавр
Експертні висновки ГЕР
- ЕКСПЕРТНИЙ ВИСНОВОК
галузевої експертної ради щодо можливості акредитації освітньої програми
РВО: Бакалавр. Спеціальність 073 Менеджмент - ЕКСПЕРТНИЙ ВИСНОВОК
галузевої експертної ради щодо можливості акредитації освітньої програми Харчові технології
РВО: Доктор філософії. Спеціальність 181 Харчові технології - ЕКСПЕРТНИЙ ВИСНОВОК
галузевої експертної ради щодо можливості акредитації освітньої програми
РВО: Бакалавр. Спеціальність 054 Соціологія - ЕКСПЕРТНИЙ ВИСНОВОК
галузевої експертної ради щодо можливості акредитації освітньої програми
РВО: Бакалавр. Спеціальність 275 Транспортні технології
Рішення про акредитацію освітніх програм
Новини Ліцензування та акредитації
Акредитаційна експертиза освітньо-професійних програм «Харчові технології в ресторанній індустрії» та «Промислові та крафтові технології м’яса та м’ясопродуктів» за другим рівнем вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології»
05.11.2025 – 07.11.2025 року проводиться акредитаційна експертиза освітніх програм Державного біотехнологічного університету «Харчові технології в ресторанній індустрії» і «Промислові та крафтові технології м’яса та м’ясопродуктів» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології».
Акредитаційна експертиза освітньо-професійних програм «Геодезія та землеустрій» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, «Землеустрій та кадастр» і «Оцінка землі та нерухомого майна» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій»
03.11.2025 – 05.11.2025 року проводиться акредитаційна експертиза освітніх програм Державного біотехнологічного університету «Геодезія та землеустрій» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, «Землеустрій та кадастр» і «Оцінка землі та нерухомого майна» другого (магістерського) рівня вищої освіти.
Акредитаційна експертиза ОПП «Технології зернопродуктів та зернові ресурси» та «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»
27-29 жовтня 2025 року проводиться акредитаційна експертиза освітніх програм Державного біотехнологічного університету «Технології зернопродуктів та зернові ресурси» та «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» другого (магістерського) рівня вищої освіти.
Акредитаційна експертиза освітньо-професійної програми «Ветеринарна медицина»
24-26 вересня 2025 року проводиться акредитаційна експертиза освітньої програми Державного біотехнологічного університету “Ветеринарна медицина” другого (магістерського) рівня вищої освіти.
Акредитаційна експертиза освітньо-професійних програм «Економіка» та «Економіка підприємства»
21-23 квітня 2025 року буде проведено акредитаційну експертизу освітніх програм Державного біотехнологічного університету «Економіка» та «Економіка підприємства» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.



